Prezentarea societatii         

  Acest site prezinta produsele pe care nyce.ro vi le pune la dispozitie conditionat cu acceptarea fara modificari a termenilor si conditiilor. Neacceptarea acestora duce automat la imposibilitatea de a beneficia de serviciile oferite de acest site. Toate informatiile de pe acest site - imagini, texte, baze de date - apartin si sunt in proprietatea SC LUXURY HAIRCONCEPT SRL , fiind protejate de legea privind drepturile de autor (legea 8/1996), iar folosirea fara acordul companiei a informatiilor este pedepsita conform normelor in vigoare. Confidentialitatea si securitatea datelor          

Datele introduse de utilizator vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site.

O data creat contul, va revine in totalitate responsabilitatea de a pastra confidentialitatea user-ului si parolei. Fiecare cont este personal; sunteti raspunzatori in totalitate de comenzile efectuate prin acest site, chiar si atunci cand utilizarea contului se face fara voia dumneavoastra, motiv pentru care, atunci cand sesizati nereguli, instiintati nyce.ro in legatura cu orice utilizare neautorizata a contului la adresa de email office@nyce.ro Veridicitatea datelor introduse in momentul inscrierii pe site va apartine, de ea depinzand posibilitatea onorarii comenzilor lansate de dumneavoastra. Folosirea corectă a produselor Produsele noastre nu ar trebui să înlocuiască un tratament stabilit printr-un diagnostic calificat. Pentru tratamentul adecvat al diferitelor afecțiuni vă rugăm adresați-vă unor specialiști în domeniul medical. Este indicat să cereți avizul medicului înainte de folosirea oricărui produs cosmetic în cazul în care sunteți însărcinată, alăptați, sunteți sub un tratament medical sau cunoașteți că suferiți de o boală gravă. Ca și în cazul tuturor produselor cosmetice recomandăm efectuarea unui test aplicând o cantitate mică de produs pe încheietura mîinii, iar în 5-10 minute veți vedea dacă aveți reacție alergică la componentele sau unul dintre componentele produsului.  Produsele de îngrijire naturală au efect maxim acompaniate cu un stil de viață sănătos-sport și alimentație corecta. Declinarea responsabilitatii        

   Nyce.ro pune la dispozitia dumneavoastra un volum cat mai mare de informatii referitoare la produsele prezentate; totusi exista posibilitatea sa fie strecurate si anumite neconcordante datorita prelucrarii volumului mare de informatii. Imaginile sunt cu titlu informativ si pot diferi de produsele efectiv livrate in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a.        

 Nyce.ro nu poate fi facuta responsabila de neonorarea la timp a comenzilor datorata declararii unor date necorespunzatoare in sectiunea DETALII DE LIVRARE, iar valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul livrarii necorespunzatoare sau nelivrarii produselor se reduce la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv, mai putin costurile de trasport daca acestea exista.         

Nyce.ro nu poate fi facut raspunzatoare pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.         

Nyce.ro pregateste si ambaleaza pentru expediere si transport produsele in mod corespunzator.

Totusi daca produsele ajung la destinatie in mod necorespunzator (desigilate, sparte etc.) , acest lucru se datoreaza transportatorului iar cheltuielile de despagubire cad in sarcina sa daca ii veti sesiza acest lucru. Returul produselor se supune ordonantei nr. 130/2000, cu completarile si modificarile ulterioare, privind regimul juridic al contractelor la distanta

Nu riscati nimic: Chiar daca ati achizitionat produsul gresit, il puteti returna in termen de 14 zille lucratoare, fara nici o explicatie. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, sa fie nedesfacut, respectiv sigilat.

Denuntarea unilaterala de contract se face conform Art.4 (1) b): "Conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de denuntare unilaterala, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului", redactata cu caractere ingrosate. In cazul omiterii acestei clauze, produsul sau serviciul este considerat livrat fara cerere de comanda din partea consumatorului, conform prevederilor art. 14;" Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur, prin transfer bancar (clientul trebuie sa precizeze un cont IBAN in RON, compus din 24 de caractere). In functie de starea produsului returnat, se va decide daca reclamatia poate fi acceptata.  

Numai in anumite situatii care depind numai de decizia Vanzatorului, acceptam returnarea produselor daca acestea au fost folosite o singura data sau prezinta mici urme de uzura. In astfel de cazuri Vanzatorul va face o verificare asupra produsului si va stabili valoarea care trebuie returnata Cumparatorului. Aceasta valoare va fi returnata intr-un cont IBAN in RON. Preturile si validitatea ofertei Toate preturile includ TVA si sunt finale. Preturile sunt cele de la data comandarii produselor, indiferent de eventualele modificari ulterioare ale preturilor. Preturile produselor sunt bazate pe preturile recomandate ale distribuitorilor exclusivi, si sunt de regula cele la care pot fi achizitionate in magazine. Pozele produselor sunt cu titlu de prezentare. 

Discount-uri (Reduceri) In magazinul online, acordam diferite tipuri de discount-uri. In cazul in care pentru un produs se pot aplica mai multe tipuri de discount, acestea se cumuleaza. Orice cod de reducere poate fi utilizat o singura data, cu exceptia cazului in care este prevazut in mod explicit altfel. In cazul folosirii multiple in mod abuziv, vanzatorul are dreptul de a refuza de a refuza folosirea codului de reducere. Voucherul cadou Pentru comanda unui Voucher nu se poate aplica discountul oferit de alte cupoane/vouchere. Daca valoarea voucher-ului de reducere sau a voucher-ului cadou este mai mare decat valorea totala a comenzii, diferenta nu este platita sau transferata sub forma unui nou voucher. Litigii Litigiile aparute intre utilizatorii site-ului si LUXURY HAIRCONCEPT SRL  se vor rezolva pe cale amiabila, iar in cazul in care aceasta rezolvare nu este posibila, competenta revine instantelor de judecata din orasul Arad.

Prelucrarea de date cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu cacracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor elctronice, SC LUXURY HAIRCONCEPT SRL va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate si servicii de comunicatii electronice. Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a benificia de serviciile puse la dispozitie de catre SC LUXURY HAIRCONCEPT SRL. Informatiile furnizate sunt destinate utilizarii de catre SC LUXURY HAIRCONCEPT SRL si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: partenerilor contractuali ai SC LUXURY HAIRCONCEPT SRL si altor companii din acelasi grup cu SC LUXURY HAIRCONCEPT SRL. Prin inscrierea pe site veti primi informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de catre SC LUXURY HAIRCONCEPT SRL si partenerii sai contractuali. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dvs. va fi urmata de stergerea contului dvs. din sistem si de imposibilitatea de a aplica la serviciile si produsele oferite de catre SC LUXURY HAIRCONCEPT SRL.