Cm alegem si cum utilizam mastile colorante Pure Color si Pure Chromatique Color?

1. Alege o culoare apropiata de culoarea ta cosmetica pentru o reimprospatare si un efect de proaspat vopsit. Sau alege o culoare indrazneata, daca ai suvite decolorate si vrei sa experimentezi o culoare noua. 

Este important de stiut ca mastile colorante au o actiune de colorare temporara. Culorile rezista intre 2 si 6 spalari, in functie de textura si tipul de par. Efectul se mentine mai mult daca folosim un sampon special pentru parul colorat. (Vezi aici sugestia noastra)


2. Testeaza produsul. Daca este prima data cand folosesti o masca coloranta, testeaza intai produsul pe o suvita pentru a vedea cum reactioneaza culoarea. 


3. Pregateste corect parul. Asigura-te ca parul tau este proaspat spalat si umed. Samponeaza parul ca de obicei si clateste, scurge excesul de apa. 


4. Aplica corect produsul. Este foarte important de amintit ca este o masca Coloranta si o sa fie nevoie de manusi de protectie, ne coloram parul dar nu uitam sa ne protejam manichiura. Aplicam produsul pe parul umed, distribuie uniform pe toata lungimea sau pe suvitele pe care vrei sa le colorezi. Foloseste un piaptan sau o perie ca sa distribui uniform masca coloranta. 

Masca coloranta este pe baza de pigment direct, in zonele in care este produs mai mult, colorarea va fi mai intensa si vice-versa. De aceea este important sa avem produs suficient si acoperire uniforma pentru o colorare uniforma.


5. Urmareste timpul de actionare. Acum ca ai aplicat masca uniform si pe toate zonele pe care vrei sa le colorezi, este timpul sa te relaxezi pentru 15 - 20 de minute. Masca are o colorare progresiva, la 5 minute de actionare culoarea o sa fie translucida, mai mult un reflex vizibil in lumina directa iar rezistenta o sa fie mai scazuta, 2 spalari. Intre 5 - 10 minute colorarea este medie si rezistenta este intre 2-4 spalari. Intre 15-20 de minute pigmentarea este maxima, culori intense si vibrante cu o rezistenta de pana la 6 spalari, in functie de tipul de par si samponul folosit. 


6. Clateste. Dupa ce timpul de actionare pentru rezultatul dorit s-a terminat, clateste parul din abundenta cu apa calduta. Clateste complet fara sa mai samponezi. Foloseste un balsam fara clatire, usuca si coafeaza parul ca de obicei. 


7. Mentine culoarea. Pentru a te bucura de noua ta culoare cat mai mult timp, evita expunerea prelungita la soare sau temperatura prea inalta pe placa de intins parul (maxim 180 C). Foloseste produse speciale pentru parul vopsit, nu uita sa aplici si o masca fara clatire pentru parul vopsit. (Recomandarea noastra)


8. Frecventa de aplicare. Mastile colorante cu Pigment Direct sunt o colorare temporara si se spala in timp  dupa 4- 6 samponari. Poti reaplica produsul la fiecare 2 saptamai cu timpul de actionare de 15-20 de minute, sau iti poti reimprospata saptamanal culoarea cu un timp de actionare de 5-10 minute. 


Masca coloranta are si un efect de hidratare intens pe langa tratamentul de colorare. Saptamanal cand iti reimprospatezi culoarea ai parte si de un tratament de hidratare si colorare. 


O zi frumoasa incepe cu un par frumos!

Scrie un comentariu

Te rugam sa te autentifici sau sa iti creezi un cont pentru a putea scrie comentarii