Cum folosim corect Crema pentru Bucle?

Pregătește părul:

Spală părul cu un șampon și masca Curl Life pentru bucle. Este important să folosești produse concepute pentru părul creț sau ondulat pentru a obține cele mai bune rezultate. Clătește bine părul pentru a îndepărta complet masca.

 

Usucă părul ușor:

După spălare, înfășoară părul într-un prosop moale și tamponează-l ușor pentru a îndepărta excesul de apă. Nu frecționa părul, deoarece acest lucru poate duce la electrizarea și ruperea firelor de par.

 

Aplică crema pentru bucle:

Cand părul este ușor umed, aplică o cantitate mică de cremă pentru bucle în palmele tale. Cantitatea exactă depinde de lungimea și grosimea părului tău, dar începe cu o cantitate mică, cat un bob de fasole și adaugă mai mult dacă este nevoie. Este întotdeauna mai ușor să adaugi mai mult produs decât să-l îndepărtezi din exces.

 

Distribuie uniform produsul:

Încălzește crema între palmele tale și apoi distribuie-o uniform pe întreaga lungime a părului, concentrându-te în special pe lungimi si varfuri. Asigură-te că acoperi fiecare buclă cu produs pentru a obține o definire uniformă.

 

Modelează buclele:

Folosește degetele sau o perie speciala pentru parul umed, pentru a modela și defini buclele. Poți să tragi ușor de bucle pentru a le contura sau să le aranjezi cum dorești.

 

Usuca folosind un difuzor la uscătorul de păr, pentru a păstra buclele frumoase și a le preveni electrizarea. Cand folosești difuzorul, setează-l la o temperatură joasă sau medie și usucă părul cu mișcări blânde de jos un sus, pentru a menține buclele.

 

Fixează cu un spray pentru bucle Pure Breeze (opțional):

Dacă dorești o fixare suplimentară, poți folosi un spray pentru bucle după ce părul este uscat. Acest lucru va ajuta la menținerea buclelor în formă și la prevenirea electrizării.

Este important să ajustezi cantitatea de cremă pentru bucle și produsele utilizate în funcție de preferințele personale și de nevoile părului tău. Experimentează pentru a găsi cea mai bună rutină de îngrijire a buclelor pentru tine.

Scrie un comentariu

Te rugam sa te autentifici sau sa iti creezi un cont pentru a putea scrie comentarii