Ce spuneti de o colorare cu SUPERFOOD?

O crema coloranta ce acopera firele albe fara sa irite pielea sensibila, sa foloseasca ingrediente naturale si sa obtina o culoare vibranta: asta cer clientele astazi de la coafori, toate in acelasi timp.

Daca vreti sa le satisfaceti toate aceste exigente, acum aveti un aliat in plus. Pentru colorarea si acoperirea firelor albe fara compromisuri, a fost creata linia Pure Color Life de la Pura Kosmetica, o colorare cremoasa fara amoniac, ce confera o culoare plina si vibranta cu o textura fina si matasoasa.

Este usor de amestecat, se aplica usor si nu pateaza.

In locul amoniacului, noua colorare contine molecule de ultima generatie, ce imbunatatesc toleranta cutanata.

Complexul HQPC (HighQ pigment complex) imbogatit cu ingrediente active vegetale, fara Resorcinol sau PPD, fixeaza culoarea in profunzime si garaneaza performante excelente, actioneaza in cel mai delicat mod si cu respect deplin fata de scalp si structura caplilara.

Atat de simplu, fara mirosul purernic si deranjant de amoniac! Cu ajutorul Pure Color Life, aplicarea culorii se transforma intr-un moment de rasfat si relaxare.

In plus, ingredientele de origine naturala, asigura hidratarea parului. In fromula sunt adaugate extracte de SUPERFOOD, cum este complexul de Gojji si lemn aromatic cu puternic efect antioxidant.

Uleiul pretios de Amla ofera un plus de stralucire si luciu, in timp ce extractul natural de Trandafir de Jericho asigura o hidratare completa in profunzime.

Pure Color Life vine in tuburi de 100ml si se folseste impreuna cu Pure Oxi de la Pura Kosmetica, produsul pastreaza toate caracteristicile specifice gamei Pura Kosmetica: fara parabeni, fara SLES, SLS sau Edta, nu elibereaza formaldehide.


Aceasta colorare are o formula ce respecta natura, este fara siliconi, parabeni, uleiuri minerale, SLS, SLES, cu ingrediente naturale de calitate Non GMO (fara moficari genetice), formula 100% Vegana.

In completarea tratamentului de colorare in salon, vine gama Pure Life. Ingredientele naturale prezente in toata gama Life sunt prezente si in produsele de ingrijire post-colorare, un tratament complex ideal in salon sau pentru intretinerea parului acasa. Mai multe informatii aici. 

Schema tehnica Pure Color Life:

Deschide pana la 3 tonuri parul natural cuprins intre bazele 6 si 10;

Deschide 1.5 pana la 2 tonuri cand este vorba de baza naturala intre 1 si 5

Paleta de culori contine 42 de nuante si culori gata preparate, care sunt perfect calibrate pentru a fi combinate intre ele. 

EXCLUSIV PENTRU UZ PROFESIONAL

Made with Love in Italy

O zi frumoasa incepe cu un par frumos! 

Hairconcept.ro 

Scrie un comentariu

Te rugam sa te autentifici sau sa iti creezi un cont pentru a putea scrie comentarii