De ce sa folosesti produse profesionale Pura Kosmetica pentru par?

Ne place sau nu, multi dintre clientii saloanelor au fost nevoiti sa recurga la colorarea acasa, cu ajutorul celebrelor truse din supermarket. Rezultatele sunt uneori dezamagitoare, alteori acceptabile dar niciodata consecvente.

In mainile pricepute si calificate ale coaforilor, culorile sunt intodeauna perfecte si parul este sanatos. Trebuie sa avem in vedere intodeauana calitatea produselor utilizate in salon. Nu cadem in tentatia de a folosi produse inferioare pentru ingrijirea acasa, in incercarea de a economisi cativa banuti, cu riscul de a deteriora parul (si nervii) multor doamne si domnisoare.

Daca nu sti ce produs este cel mai potrivit pentru parul tau, intreaba stilistul sau intreaba-ne pe noi. Un profesionist este intodeauna dispus sa recomande produsul cel mai potrivit pantru parul tau.

Par sanatos? Bunastarea este o alegere


Par cu frizz, scalp gras, par uscat, varfuri despicate, parul se unge prea repede si asa mai departe. Problemele cauzate de produsele nepotrivite sunt diverse si diferite de la caz la caz.

Intodeauna ne putem baza pe produsele profesionale pentru ingrijirea parului acasa, in special pentru intretinerea nuantelor realizate la salon.  Prin urmare informatiile corecte, te pot ajuta sa alegi constient produsele care se potrivesc nevoilor parului tau.


Spune da profesionistilor!

Compania noastra a luptat intodeauna pentru a promova nu numai frumusetea parului, ci si sanatatea acestuia. Din acest motiv, in fiecare zi suntem inspirati de puritate si cosmetica pentru a crea produse cu un continut natural ridicat, capabile sa garanteze performante inalte.

Natura ne ofera o gama larga de substante nutritive, care, daca sunt gestionate corespunzator, dau viata produselor performante ce confera bunastarea scalpului si parului.

Fiecare dintre produsele noastre are in spate o istorie italiana, alcatuita din cercetare, tehnologie, natura, traditie si inovatie. Va reamintim ca produsele noastre sunt fabricate 100% in Italia si sunt fabricate in deplina conformitate cu reglementarile actuale. Toate produsele sunt certificate ISO, un document ce garanteaza angajamentul de a atinge cea mai inalta calitata in toate procesele de productie.

Fabrica se afla in Italia pe malul minunatului Lac Garda, unde se studiaza cele mai bune formule si se creaza cele mai bune produse profesionale pentru par. Materia prima folosita este doar de cea mai inalta calitate si ingrediente active de ultima generatie. Se efectueaza teste de laborator pentru fiecare produs finit, fiecare lot de productie este verificat si comparat constant cu toate tarile lumii, pentru a garanta un standard de calitate care sa respecte reglementariile Europene si straine.

Doar ce trebuie pentru a face bine

In cele din urma, produsele Pura Kosmetica contin doar ceea ce este necesar pentru a face bine. Prin urmare, nu contin SLS, SLES, parabeni, EDTA, coloranti, eliberatori de formaldehide si toate acele substante care probabil dau un aspect bun si o textura frumoasa produsului, dar care pot deteriora parul si pot cauza probleme.

O zi frumoasa incepe cu un par frumos!

Echipa HairConcept.ro

Scrie un comentariu

Te rugam sa te autentifici sau sa iti creezi un cont pentru a putea scrie comentarii