Ce este PK Ferm Complex?

Hidratare și Nutriție: Fermentarea ingredientelor precum orezul, orzul și ghimbirul poate elibera substanțe nutritive esențiale și aminoacizi care hrănesc părul și scalpul. Acest lucru contribuie la hidratarea părului și la menținerea unei structuri sănătoase a firului de păr.

Stimularea Creșterii Părului: Unele substanțe bioactive rezultate în urma fermentării au efecte pozitive asupra stimulării creșterii părului. Ele ajuta la promovarea circulației sanguine în zona scalpului, ceea ce este esențial pentru o creștere sănătoasă a părului.

Fortificarea Firului de Păr: Substanțele eliberate în timpul fermentării pot contribui la întărirea structurii firului de păr. Acest lucru poate face părul mai rezistent la daune și la factorii de mediu. Un par hranit este un par mai rezistent.

Controlul Sebumului: Ingrediente precum ghimbirul pot ajuta la reglarea producției de sebum în scalp. O gestionare echilibrată a sebumului este importantă pentru menținerea sănătății scalpului și prevenirea problemelor precum excesul de ulei sau scalpul uscat.

Proprietăți Antioxidante: Fermentarea poate spori conținutul de antioxidanți din ingrediente, cum ar fi ghimbirul. Antioxidanții ajută la combaterea radicalilor liberi, protejând astfel părul împotriva deteriorărilor cauzate de stresul oxidativ.

Reducerea Mătreții: Proprietățile antimicrobiene și antiinflamatorii ale ingredientelor fermentate pot contribui la reducerea mătreții și a altor probleme ale scalpului.

Strălucire și Par Matasos: Substanțele rezultate în urma fermentării confera părului un aspect mai strălucitor și mai mătăsos.

Este important să țineți cont că beneficiile exacte pot varia în funcție de compoziția produsului, procesul de fermentare și alte ingrediente prezente într-un produs anume. Fiecare gama de produse contine ingrediente specifice pentru fiecare tip de par, alege gama potrivita pentru parul tau.  Utilizarea regulată și pe termen lung a produselor care conțin aceste ingrediente fermentate aduc beneficii semnificative pentru sănătatea părului și a scalpului.

Scrie un comentariu

Te rugam sa te autentifici sau sa iti creezi un cont pentru a putea scrie comentarii