Samponul Anti-galben : ce este, cum functioneaza si de ce sa il folosesti.

Samponul anti-galben, la ce foloseste?

Se poate intampla, ca la o saptamana dupa decolorare sau suvite, parul sa nu mai aiba aceeasi tonalitate frumoasa de blond stralucitor, proaspat realizat in salon. Asta nu inseamna ca s-a folosit un produs ineficient, sau ca este nevoie sa megeti la salon pentru refacerea culorii.

Stilistii va pot spune ca decolorarile prea frecvente, chiar daca nu sunt pe toata lungimea, cauzeaza un stres inutil parului. Pentru acest motiv este necesar sa le dam clientilor o alternativa mai delicata, care nu inseamna neaparat un cost mai mare, si care consta intr-un singur produs profesional super versatil.

Samponul anti-galben este un produs ce neutralizeaza pigmentul galben si elimina reflexele aurii, care fac adesea parul sa para opac si cauzeaza nemultumirea clientilor. Acest produs are rezultate exclusiv pe parul blond (sau decolorat), carunt sau alb natural, in timp ce pentru un par inchis la culoare sau castaniu, este complet ineficient.

Evident este un produs unisex, ce poate fi folosit si de catre barbati, pentru a da o luminozitate in plus parului carunt natural.

Samponul anti-galben strica parul?

Raspundem la unele dintre cele mai comune intrebari ale clientilor in legatura cu samponul anti-galben : are contraindicatii?  Samponul anti-galben usuca parul?

Raspunsul scurt este nu, cu atat mai mult, samponul profesional Pure NoYellow anti-galben, este recomandat ca un sampon de uz frecvent. Produsul nu contine ingrediente sau agenti agresivi si este imbogatit cu extracte antioxidante de Goji Berry si un mix de 3 lemne aromatice.

Una sau doua spalari pe saptamana sunt suficiente pentru a obtine un efect cu adevarat semnificativ. Este important sa folositi intodeauna samponul cu o masca restructuranta si nutritiva, eventual o masca coloranta, preferabil in nuanta "Ice" pentru un blond rece.

Cum se foloseste samponul anti-galben?

In primul rand este necesara clatirea in abundenta a parului cu apa calduta (apa nu trebuie sa fie fierbinte), pe parul umed se aplica samponul anti-galben, incepand de la radacina pana la varfuri, in cantitate abundenta,  fara a dilua produsul.

Masati produsul pe toata lungimea parului, pana la aparitia spumei. Lasati spuma sa actioneze ca o masca, pret de cateva minute si apoi clatiti. La fel ca in cazul samponului, aplicati o masca coloranta Pure ColorMask in nuanta ICE, pentru a mentine culoarea stralucitoare mai mult timp.

Tineti cont intodeauna sa va spalati bine mainile dupa utitizare, sau sa folositi manusi pentru a evita petele violete inestetice, ce pot aparea pe maini, dupa utitilzarea sampoanelor anti-galben de calitate.

Samponul anti-galben, inainte si dupa

Efectele samponului pot fi mai putin vizibile, dupa prima utilizare. Rezultatele sunt mai vizibile dupa a doua utilizare si mai ales atunci cand exista continuitate, efectele samponului sunt foarte vizibile.

Din acest motiv este bine sa aveti rabdare si continuitate cand folositi un sampon anti-galben. Pentru a vedea mai bine efectele si eficienta samponului, va propunem o provocare: faceti cate o poza, dupa fiecare spalare cu Pure NoYellow timp de o luna (2 utilizari pe saptamana).

Posteaza prima si ultima poza in paralel si pune in descriere @hairconcept.ro  #1lunafaragalben #noYellowchallenge iar noi te rasplatim cu 25% reducere la urmatorul Pure NoYellow cumparat. 


O zi frumoasa incepe cu un par frumos! 


HairConcept

Scrie un comentariu

Te rugam sa te autentifici sau sa iti creezi un cont pentru a putea scrie comentarii