Kopexil

KOPEXIL™

kopexil-moleculeKopexil este o molecula cu revolutionare proprietati anti-cadere, eficient in timpul fazei de crestere a parului.

Caracteristici ale moleculei :

  • Fortifica radacinile parului
  • Face parul mai gros
  • Previne pierderea prematura a parului
  • Mareste faza de crestere a parului (Anagen)
  • Stimuleaza cresterea capilara

kopexil-hair

Par in cadere libera

Caderea parului este un fenomen necesar care permite inlocuirea naturala si regulata a podoabei capilare.

De fapt, intr-un ciclu normal de viata a firului de par acesta cade in momentul in care foliculul a produs un nou fir de par, gata sa il inlocuiasca pe cel vechi.

Este un proces fiziologic, care nu cauzeaza pierderea permaneta a parului sau subtierea acestuia.

In interiorul foliculului sunt trei cicluri de activitate si de odihna.

nyce-man-lotiune-anti-cadere-pentru-parViata firului de par este impartita in 3 faze:

Anagen, reprezinta ciclul de crestere si dureaza aproximativ 4 ani la fintele umane. In aceasta faza, radacina si bulbul firului de par au un aspect normal.

Catagen, dureaza 15 zile si este faza de incetare graduala a functiilor vitale. In acest stadiu doar un singur proces mai este in derulare, transformarea keratinocitelor in keratina. In aceasta faza firul de par cade iar bulbul are forma unui bec.

Telogen, faza de odihna care dureaza intre 3 si 4 luni. In aceasta faza firul de par cade din cauza lipsei de ancorare in scapl / sau din cauza ca este impins de noul fir de par, care a inceput sa creasca in urma re-startului celulelor bulbului. In aceasta faza firul de par paraseste scaplul.

Ce cauzeaza pierderea parului?

Cercetarile au aratat ca persoanele care sufera de calvitie prezinta o ingrosare a radacinilor firelor de par si din aceasta cauza un numar mai mare de fire de par intra prematur in faza catagen.

Ingrosarea cauzata de intarirea celulelor de colagen din jurul foliculului nu permit o grestere in adancime a acestuia, limitand absorbtia nutrientilor necesari pentru o dezvoltare propice si sanatoasa. Aceasta reprezinta cauza majora a pierderii premature a parului.

kopexil-chartCum actioneaza Kopexil?

Kopexil actioneaza fortificand radacina si prevenind intarirea celulelor de colagen.

Fortifica parul, ancorandu-l ferm si ajutandu-l sa reziste o perioada mai lunga.

Kopexil mareste de asemenea faza de anagen a parului.

Creste sinteza de m RNA in celulele matriciale.

Testele pe voluntari au aratat ca dupa 3 luni de tratament cu Kopexil au observat:

  • O reducere in caderea parului in 95% din cazuri
  • Crestere accelerata a parului in 80% din cazurile tratate

nyce-ingrijire-energy-therapy-lotionPower Lotion si Energy Therapy Lotion

Lotiuni energizante pentru piele si par. Complexul patentat Kopexil fortifica parul, previne pierderea prematura si creste faza Anagen a parului.

De asemenea previn intarirea celulelor de colagen in jurul foliculului. Ingrosarea cauzata de intarirea celulelor de colagen din jurul foliculului nu permit o grestere in adancime a acestuia, limitand absorbtia nutrientilor necesari pentru o dezvoltare propice si sanatoasa. Aceasta reprezinta cauza majora a pierderii premature a parului.

Formulele sale sunt de asemenea bogate in polizaharide, ce se gasesc in mod natural in structura foliculului uman de par. Si este un element foarte important in timpul re-cresterii parului.

Beneficii: Confera un ajutor eficient in combaterea caderii parului. Studiile arata ca dupa o perioada de 3 luni de tratament, este o imbunatatire cu  8%  la cresterea de fire noi de par.